Време е за нов костум за Дедо Мраз…

Александар Ванг, Мартин Маргиела, Кензо, Рик Овенс и уште неколку познати модни имиња се здружија во проектот „нов костум за Дедо Мраз“.

Еве ги нивните предлози.

x

Check Also

Кое куче е идеално за вас според хороскопскиот знак

Нашиот хороскопски знак зборува многу за нас, нѝго одредува карактерот, вкусовите, што ...