За првпат на пазарот, леб со вкус на кајмак од Жито Лукс

Лебот со вкус на кајмак е новитетот во палетата лебови на Жито Лукс. Компанијата ги изненади пријатно своите потрошувачи со иновативен и единствен на пазарот леб со ваков вкус. Како и останатите лебови на парчиња произведени по високи стандарди, создаден е совршено мек и апсолутно неодолив леб кој одлично се вклопува во празничното мени.

Жито Лукс постојано се грижи да биде иновативен создавајќи богат асортиман на производи, во согласност со најновите трендови и барања на пазарот. Секоја новост е одговор на желбите на потрошувачите, кои се главен фокус во работата на компанијата, што придонесува таа повеќе 70 години да биде лидер во мелничко – пекарската индустрија во земјава.

x

Check Also

Места на кои никако не треба да се чува зимницата

Дури и совршено подготвената зимница во добро стерилизирана тегла може да се ...