За само две минути ќе се вљубите во уметноста на пурите

Постои добра причина зошто „како се подготвуваше…“ видеата се многу популарни. Секој сака да ѕирне зад сцената. Па дури и кога станува збор за тоа како се подготвува една кампања за врвни пури.

Цели 65 години, пурите Коен Ховенс се изработувааат рачно со најголема прецизност и внимание кое стана синоним за нивната традиција.

Краткиот филм Уметност на пурите покажува како Ховенс и неговиот син ги прават пурите на добриот старомоден начин.

Фасцинантно!

x

Check Also

Над 300 млади пливачи на Зимското национално првенство во мали базени

Зимско национално првенство во мали базени се одржа во Спортскиот Центар Борис Трајковски во ...