Забавна колекција Зоолошка градина за најмалите: Skip Hop, ги најдовме во Carter`s & Oshkosh (ФОТО)

Дома или во движење, колекција Зоолошка градина – Skip Hop, го прави времето забавно и погодно за сите!

Skip Hop е њујоршка компанија посветена на дизајнирање на торби за пелени за новата генерација на родители. Овие  производи ќе го освојат вашето срце, но и, преку нив, ќе го покажете вашето модерно чувство за стил. Интересните дизајни ќе го разубават просторот за живеење, ќе го поедностават родителството и ќе го олеснат секојдневното живеење како нова мајка или татко. Тоа е крајната цел во сè што произведува Skip Hop.

 

 

Уживајте во шопингот! Производите се достапни во рподажба во Carter`s & Oshkosh.

Skopje City Mall 2 ри кат, Градски Трговски Центар – Скопје сутерен во склоп на КРШ за играчки
и бебешка опрема.

#carters #cartersmacedonia #lovecarters #skiphop #oshkoshmacedonia
#krs #krsbebe #крш

x

Check Also

Им даваме предност на белите модни парчиња од & OTHER STORIES

Белите модни парчиња се одлични за деновите поминати под сонцето, а модната ...