Задникот на Кејт Аптон заслужува внимание!

Еве ја раскошната Кејт Аптон во извонредно расположение какво што ретко се гледа!

ka1

Во прилог е видеото од фотосесијата за Спортс Илустрејтид (Sports Illustrated) во кое Кејт во прекрасно расположение вeли:

“Мојот задник заслужува повеќе внимание!”.  Речено-сторено, снимателот се погрижи за остварување на нејзината желба.
Атмосферата за време на снимањето очигледно била извонредна.
„Сите се смееме и забавуваме кога снимаме за С.И.!“, вели Кејт.

„Мислам дека Спортс илустрејтид повторно ме сака!“ – изјави после снимањето задоволната Кејт.

ka-si

kasi1
kasis1

 

x

Check Also

Шоуто на Викторија сикрет со најлоша гледаност до сега

Шоуто на Викторија сикрет кое се емитуваше на NBC каналот, има најлоша гледаност ...