Нова колекција во Zap Milano

Пристигна новата колекција за сезоната која претстои во бутикот Zap Milano (ГТЦ, 2 кат, до кафулето Журнал).

x

Check Also

Над 300 млади пливачи на Зимското национално првенство во мали базени

Зимско национално првенство во мали базени се одржа во Спортскиот Центар Борис Трајковски во ...