Започнува турнејата за избор на Зимска убавица на Македонија

Со вечерашните настапи во Велес во клубот Пјур во 22 часот  и во дискотеката Милениум во Скопје во 24 часот започнува турнејата на финалистките на изборот за Зимска убавица на Македонија 2014.

zimska ubavica 2Турнејата ќе ги опфати речиси сите поголеми градови низ државата се до големото финале кое ќе се одржи во март.

Минатата година победи Кристина Димитријевска од Тетово, прва придружничка беше Ана Трајковска исто така од Тетово, а втора Мартина Димитрова од Скопје.

x

Check Also

Овој петок концерт на Лозано во Скопје Сити Мол!

Skopje City Mall со задоволство го најави нивниот следен концерт, а тоа ...