Започнуваат активностите во Скопје Сити мол: Што ви предвидуваат ѕвездите за 2017 година?

Оваа година Скопје Сити Мол ја започнува годината со интересна кампања наменета за сите фанови и посетители на Скопје Сити Мол кои ги интересира астрологијата и што ѕвездите говорат за Вас.

Личните консултации ќе ги води познатиот астролог Зоран Крстевски, од 20ти до 22ри јануари со почеток од 18 часот до 20 часот . Се што треба да направат посетителите во Скопје Сити Мол е да приложат фискална сметка со износ од над 1.500,00 денари и да се регистираат на пултот на II кат кој се наоѓа близу до одделот за храна.

На www.facebook.com/skopjecitymall и на www.skopjecitymall.mk/astro има поставено таб (поле) во која е сместена апликација која со впишување на вашите податоци за раѓање ви го дава вашиот личен хороскоп за 2017та година.

Со оваа интересна и привлечна за посетителите  кампања ќе ја започнат  годината во која ќе следат уникатни кампањи кои ќе ги задоволат сите вкусови. За повеќе информации посетете ја веб страната и социјалните медиуми и посетувајте го Скопје Сити Мол бидејќи во оваа заедничка 5та година ќе има многу изненадувања.

 

 

x

Check Also

Над 2.000 корисници и 70 компании за една недела се дел од Challenger Дома

Точно пред една недела преку продавниците за апликации на мобилните телефони, iOS или Android, 2.000 македонски ...