Запознајте ја ќерката на Ким Бесинџер: Ајрланд Болдвин

Убавината на 17-годишната ќерка на Ким Бесинџер и Алек Болдвин ја препознаа уредниците на В магазинот кој ја ангажираа да позира за новото издание.

ireland 2

Висока речиси 190 сантиметри и згора на тоа ќерка на славни родители, модните врати за Ајралнд Болдвин се широко отворени.

За сега нема амбиции да стане глумица, но сака да се реализира како модел.

За почеток, доби рака од уредништвото на прочуениот В магазин.

ireland 1

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...