Запознајте ја новата Фенди 3Baguette

Познатата чанта Baguette на Фенди доби нов редизајн.

Првата Baguette чанта на оваа италијанска куќа беше дизајнирана од Силвија Вентурини Фенди во 1997 година. И веднаш станата ѕвезда меѓу чантите.

f1

Дизајнот на новата 3Baguette во голема мера останува ист, а промените се во токата за закопчување и уште неколку детали. Бројот 3 пред името ги означува трите начини на кои таа може да се носи – со многу куса рачка, средна, и долга за да се префрли преку рамо.

Наместо вообичаеното копче, чантата има сега тока која се ротира.

x

Check Also

Согорување калории – Крофните ќе ги истопите со 45-минутно возење велосипед со брзина од 20 километри на час

На топ листата на производи чија калориска вредност неретко ја потценуваме се ...