Зависни од високи потпетици

Шарени на тенка „штикла“, со многу ремени, со заоблен или шилест врв чекорат гордо вашите омилени чевли.

13

Во доминантно кралска сина или женствена црвена, во пастелно жолто – розова или моќна црно – бела боја се вашите високи потпетици.

02sh

Нема жена на овој свет која останува рамнодушна на тие моќни високи потпетици.

09

Секој ден копнежот по нов пар чевли не е доволен.

07
Нивната моќ не е во висината, нивната моќ е во нивното чекорење.

04sh

Силно и моќно чекорење на една нежна и кревка дама.

05

03 sh

01 sh

М.Р.

x

Check Also

Скопје Сити Мол стартува со Black Friday Week

Black Friday во Skopje City Mall не е само еден ден. Ниту ...