ЖЕНИТЕ ЗАЕДНО – Хумана иницијатива на Women’secret

Women Together (Жените Заедно) e иницијатива на шпанскиот бренд Women’secret, која работи под мотото дека малите нешта кои секоја од нас ги прави, всушност имаат огромно влијание и не само што нè поврзуваат туку може да направат и значителни промени.

Во периодот од 1 до 10 март 2019 година, во продавниците на Women’secret ќе бидат поставени кутии за донација. Со донација од најмалку 50 денари секој посетител на продавниците ќе може да биде дел од оваа хумана акција и ќе добие специјална алка Women Power!

100% од собраните средства одат за помош на невладината организација за поддршка на родова еднаквост и еднородителски семејства Оne Can/ Една може https://www.facebook.com/onecanednamozhe/ .

Се надеваме дека и овој пат Жените Заедно ќе покажат дека со здружени сили можат да ги променат нештата кон подобро.

 

x

Check Also

Поглед на есенската колекција од Massimo Dutti (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Литванската популарна моделка Едита Вилевичијте е главно лице во кампањата на Massimo ...