Живанши чанта за мажи инспирирана од кошарка

Оваа чантичка е направена за мажи кои го сакаат спортот или кои имаат смелост да носат необично парче со себе.

g3

Но, зошто и девојките не би ја носеле оваа чанта кога таа подобро би функционирала со нив?

g2

Настрана забелешката, се прашуваме дали оваа чанта е инспирирана од времето кога Рикардо Тиши соработуваше со Најк, или можеби Тиши во последно време се „фрлил“ на баскет.

x

Check Also

Повеќе харизма во личниот стил, со помош на додатоци

За многумина, зборот „стил“ претставува термин резервиран за изглед како од списанија ...