Златко Јовановски: Уживам во сексот со модата!

„Кога ќе се спомне страста веднаш тој збор ме асоцира на она вулгарното, секс. На тоа и помислив веднаш, но на секс со модата“, вели 17-годишниот моден креатор Златко Јовановски.

zlatko jovanovski

„Модата е за уживање и мазење, пазење, играње и поставување нови правила, за рушење на табуа и поместување на граници. Страсно уживам во сексот со неа не мислејќи на околностите, се предавам со цела душа, срце и тело не оставајќи резерва. Најчесто, после секој секс има и плод, а мојот плод е за сега едно големо семејство од многу прекрасни, светкави, екстравагантни, ексцентрични и уникатни деца со кои секојдневно уживам и се фотографирам“, вака ја опишува својата страст Златко Јовановски.

x

Check Also

Фотка на денот: Лила и страста кон чевличињата

Водителката ја покажа својата нескриена страст кон чевлите постирајќи ја оваа фотографија ...