Зумба тренинг: Ајде да „џускаме“ за минус килограми

Зумбата и понатаму останува во мода, а предноста и е што на ваквиот тренинг секогаш е забавно.

Погледнете ги првиот и вториот дел од зумба тренингот и забавувајте се вежбајќи и топејќи ги килограмите.

 

x

Check Also

Јајцата и слабеењето се супер пар, еве зошто

Аминокиселините се основни состојки на протеините, а од сите во јајцата е ...